QUI SOM?


Grues i transports Vergés és una empresa de transports de carretera especialitzada en el trasllat de tota mena de maquinària, tant en àmbit nacional com internacional. També fem transports especials. Estem convençuts que si vostè té un problema amb el transport de maquinària complicada o bé de la manipulació d'aquesta, nosaltres li podem solucionar.

HISTÒRIA

Grues i transports Vergés es va crear l'any 1950, sent una de les empreses pioneres en el món del camió-grua. Durant més de 58 anys, el constant esforç d'adaptació i millora dels nostres serveis han fet que siguem una de les empreses de transports especials mes ben considerades de la comarca d'Osona.

SERVEIS


Transports nacional i internacionals de maquinària en general.

COM TREBALLEM?

La nostra empresa es basa amb l'experiència de molts anys: Primer el pare i després els fills sempre tractant els clients com amics i és per això que mai restem clients sinó que sempre en sumem. 
La nostre constant millora de servei consisteix en aconseguir la màxima satisfacció dels nostres clients tot utilitzant els recursos humans i materials de que disposem. Sempre fem l'esforç d'adaptar-nos a les necessitats que ens manifesti el client.

FLOTA DE VEHICLES